Retourzending:

Het retourneren van producten dient altijd eerst per e-mail aangekondigd te worden aan info@crossmintonwebwinkel.nl Ze kunnen na overleg tezamen met een factuur en een omschrijving van de klacht worden teruggestuurd.

De kosten die u maakt voor de retourzending zijn voor eigen rekening waarbij de zending voldoende dient te zijn gefrankeerd. Onaangekondigde en onvoldoende gefrankeerde zendingen worden geweigerd!

Als er sprake is van een DOA-product (product was al defect toen u deze ontving) worden de kosten die u maakte voor de retourzending contant teruggestuurd met de nieuwe zending. Voorwaarde is dat u de klacht binnen 8 dagen na ontvangst van het defecte artikel aan ons per e-mail kenbaar maakt.

Na ontvangst van het defecte product, dragen wij zorg voor vervanging / reparatie. U ontvangt een e-mail zodra het product naar u verstuurd wordt.
 
Schoenen, mits niet gebruikt, kunnen natuurlijk altijd worden teruggezonden wanneer ze niet passen. U heeft natuurlijk niets aan schoenen die niet passen tijdens het spelen. Speedmintonwebwinkel artikelen die worden teruggestuurd, worden gecrediteerd mits er geen sporen van gebruik op zitten. Dus schoenen waarmee gespeelt is of een racket waar het plastic om de grip is verwijderd of beschadigingen op de bumper waarneembaar zijn, worden niet gecrediteerd c.q. in rekening gebracht.
 
Wanneer je de schoenen retourneert naar Merum svp de schoenendoos inpakken in papier of een plastic zak. We willen de doos graag onbeplakt versturen naar een nieuwe klant. Bij beplakte dozen worden de schoenen niet teruggenomen.
 
Herroeping internetaankoop c.q. ongedaanmaken aankoop;
 
U heeft als koper het recht de koopovereenkomst, binnen 14 dagen na ontvangst van het geleverde product, ongedaan te maken. Stuur hiertoe svp een e-mail naar info@crossmintonwebwinkel.nl voor het daartoe te gebruiken formulier.
 
 
 

website HKSolutions