Crossmintonwebwinkel.nl biedt u de volgende leveringsmogelijkheden:

Losse speeders: gratis

Bestelt u losse speeders, dan zijn hier geen verzendkosten aan verbonden. De verzendkosten zitten in het bedrag van € 3,50. De speeders worden in een enveloppe verstuurd en zijn daarom goedkoper dan 5 speeders in een koker. Deze koker kan namelijk niet door de brievenbus en zal met de pakketpost verstuurd moeten worden.

Brievenbuspost binnen Belgie & Nederland (niet-verzekerd): € 2,75
Tot en met een bedrag van € 49,99 kunt u kiezen voor verzending via brievenbuspost. Hiervoor rekenen wij niets of € 2,75. Dit bedrag bestaat uit verzend- en verpakkingskosten. Deze manier van verzenden is op eigen risico. Bij verlies of beschadiging ligt het risico bij de koper. Als u liever voor zekerheid kiest, kunt u de zending aangetekend en verzekerd laten versturen. Zie daarvoor de volgende paragraaf.
 
Aangetekend en verzekerd binnen Belgie & Nederland: € 6,50 extra.
Tot en met een bedrag van € 49,99 kunt u kiezen voor aangetekende en verzekerde verzending. Tevens is deze zending traceerbaar. Als u liever niet voor brievenbuspost kiest, is dit een goede optie. Deze manier van verzenden is aanbevolen bij bijvoorbeeld een grote zending.
 
Pakketpost binnen Belgie & Nederland (PostNL): € 6,45
Tot en met een bedrag van € 49,99 kunt u kiezen voor verzending via pakketpost. Hiervoor rekenen wij € 6,75. Dit bedrag bestaat uit verzend- en verpakkingskosten. Verzending door PostNL.
 
Mijn bestelling is € 50,- of meer: € 0,-
Vanaf € 50,- wordt uw bestelling kosteloos verstuurd. Dit zal middels aangetekende en verzekerde verzending plaatsvinden. Deze optie geldt alleen binnen Nederland en Belgie.
 
Naar alle EU-landen (altijd verzekerd en traceerbaar): € 9,50
Naar alle EU-landen versturen we de bestellingen alleen aangetekend, verzekerd en traceerbaar. Hiervoor rekenen we een vast bedrag van € 9,50, ongeacht de grootte van uw bestelling. Levering duurt ca 4 à 5 werkdagen.
 
In overleg persoonlijk afhalen of afgeven: € 0,00
In overleg is het natuurlijk mogelijk uw bestelling af te halen op ons adres,  Merumerbroekweg 8 in Herten. Neem eerst even telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken.

 


website HKSolutions